VERSLA JOUW CONCURRENT!

Consumenten stappen jaarlijks over van energieleverancier. De concurrentie onder prijsvergelijkers is MOORDEND. Gun je energievergelijker een BOOST in ZOEKMACHINES met het Energie Backlinkpakket en VERSLA JE CONCURRENTIE!

Domain Autoriteit

Onze domeinen hebben een goede PA en DA-autoriteit en geven dat door aan jouw website door middel van een 'dofollow'-link.

Jij bepaalt de URL

We hoeven niet perse naar de homepage te linken om PA en DA door te geven. Jij bepaalt naar welke pagina je de backlinks wilt laten verwijzen. Let wel: op iedere site van ons is de backlink hetzelfde.

energie vergelijken backlinks
Alleen .NL-domeinen

Kijk, als je een site in België wilt laten ranken moet je gewoon links op .be-domeinen hebben. Wij hebben alleen .nl-domeinen en helpen je Nederlandse site graag op weg.

Vaste klantenkorting

We houden niet van lokkertjes zoals "25% korting op je eerste aankoop!". Wij willen vaste klanten belonen met 20% korting op alle vervolgaankopen! Wel zo eerlijk.

Zoek je naar sterke backlinks om je website hoger te krijgen in Google? Kwalitatief goede sites die naar jou verwijzen is een ranking factor. Andere websites die met een 'link' verwijzen naar jouw website, dat proces van het creëren van links naar je website noemen we linkbuilding. Dat kost veel tijd en is erg duur om een specialist het te laten doen. Maar, eigenlijk kun je als eigenaar van een website niet om link building heen. Om jou tijd en geld te besparen kun je een linkplaats huren op onze websites.

Het Energie Backlinkpakket bestaat uit:

11 Links in dit pakket!
Websites gehost in Nederland
Backlinks met geschiedenis

Nee! Je betaalt geen €499,- zoals bij andere marketeers!

"Ik heb echt UREN WERK BESPAARD met dit backlinkpakket. Snelle levering!"

Energie Backlinkpakket kopen, direct plaatsing

Onze klanten zijn dolenthousiast over de razendsnelle plaatsing van de backlink. Binnen 3 minuten na het ontvangen van de betaling is de link al zichtbaar op onze energie-websites. Hier zie je het actuele aanbod van websites waar de link naar gepushed wordt. 

#DomeinnaamDomein AutoriteitPagina Autoriteit
1www.overstappenenergiemaatschappij.nl1819
2www.gasenlichtaanvragen.nl1818
3www.stroomengasaanbieders.nl1920
4www.uweigenstroom.nl1820
5www.stroomengasberekenen.nl
1818

FAQ

[faq_wd cat_ids="32,28,29" faq_category_numbering="true" category_show_title="true" faq_search="true"]

Scroll to top