ETALEER UW EXPERTISE MET BRANDED CONTENT

U kunt op diverse manieren contact zoeken met uw doelgroep. Eén van de manieren die binnen het online marketing vak veel wordt toegepast is het publiceren van gesponsorde artikelen. Op deze pagina ontdekt u hoe u bedrijf een artikel kunt plaatsen op onze 80+ websites.

Relevante content

Door een artikel te plaatsen op een website met hetzelfde onderwerp, ontvang je een relevante backlink.

Jij bepaalt de backlink

We hoeven niet perse naar de homepage te verwijzen om PA en DA door te geven. Jij bepaalt naar welke URL je het artikel wilt laten verwijzen. Let wel: op iedere site van ons is de backlink hetzelfde.

branded content en promoted post
Onze doelgroep = uw doelgroep

Onze websites hebben allemaal een eigen onderwerp met een eigen doelgroep. Is dit uw doelgroep ook? Dan adverteert u met ons op relevante websites voor uw niche.

Vaste klantenkorting

We houden niet van lokkertjes zoals "25% korting op je eerste aankoop!". Bij ons worden vaste klanten beloond met 20% korting op alle vervolgaankopen! Wel zo eerlijk.

Branded content is een vorm van native advertising

De plaatsing gaat op in de rest van de website en het valt niet op dat een betaald artikel is. Uw artikel wordt geplaatst op alle websites in de niche. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de domeinnaamen en websites die wij in portfolio hebben.

Websites op servers in Nederland
Backlinks met autoriteit

Nee! Je betaalt geen CPM zoals
bij andere marketeers!

"Ik heb echt UREN aan werk BESPAARD"

SPONSORED CONTENT BRANCHES

In welke branche zoekt u een plek voor een gastblog? In dit overzicht vindt u de branches die we hebben. Klik op de blauwe knop, dan gaat u naar de pagina met een uitgebreidere omschrijving met een overzicht van de domeinnamen/websites. De oranje knop brengt u op de bestelpagina.

Scroll to top